VTT is de afkorting van Volleybalclub Vossem Thor Tervuren.   Onze club heeft een rijke geschiedenis.  Thor Tervuren ontstond in 1971 onder impuls van ere-voorzitter Paul Libert en Maurits Wynants.  Door de jaren heen werd er gefusioneerd met VCWO (Wezembeek-Oppem) en Vossem Vooruit, deze beide clubs ontstonden oorspronkelijk in 1967.

Ons doel is om de jeugdige spelers zo goed mogelijk op te leiden en om de oudere spelers zoveel mogelijk spelplezier aan te bieden.    Het huidige bestuur bestaat uit : Voorzitter Koen Maertens, Secretaris Michel Notebaert en Penningmeester Roald Bartholomees.

GO THOR!

 
Volley Thor Tervuren is aan het uitbreiden en is dan ook op zoek naar extra vrijwilligers om een ​​aantal functies te vervullen.  De bestuursleden en huidige vrijwilligers kunnen alle hulp zeker gebruiken...  hun priveleven zal elke extra vrijwilliger dankbaar zijn!
 
Daarom hebben we jouw hulp nodig :

Dit sportseizoen zal onze club verschillende initiatieven nemen in het kaden van onze deelname aan Sportivos, een preventieproject over alcohol, drugs en tabak.  Naleving van de wetgeving in cafetaria, veilig vervoer tussen club en thuis,... het komt allemaal aan bod.  We rekenen op jullie sportieve geest om van onze deelname een success te maken.

Samen maken we Volley Thor Tervuren, nog gezelliger, veiliger en gezonder. Samen zijn we Sportivos!

Volgende ploegen werden ingeschreven in de diverse competities.

SENIOREN 

  • Volley Vlaanderen - DAMES 3e Prov
  • VLM - DAMES Reeks 1
  • VLM - HEREN Reeks 1 
  • HEREN SPORTA 
  • DAMES SPORTA (Love2volley)

JEUGD

  • U15 Meisjes Niveau 2  - U13 Meisjes Niveau 2 
  • JONGENS : U13 Jongens Niveau 1 - U13 Jongens Niveau 2 - U11(2vs2) Jongens Niveau 2
  • GEMENGD : U11(2vs2) Gemengd Niveau 3

Buiten Competitie

 

Ben je geinteresseerd om ons te helpen met de jeugdwerking of wens je zelf te volleyballen maar weet je niet waar je terecht kan, neem dan contact op met ons!!  Samen zoeken we naar de juiste ploeg of groep.  Ons doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met volleybal of hun op het juiste niveau mee te laten spelen in de bestaande ploegen.

Heb je interesse om bij VTT te komen volleyballen, geef ons je gegevens door via deze link : Inschrijvingsformulier VTT

of via onderstaande QR code 

Gedurende hele seizoen (september tot april) door 1 maand gratis testen!

BELANGRIJKE WIJZIGING voor  SPELERS/SPEELSTERS bij VOLLEY VLAANDEREN (2019-2020: Dames 3A & Jeugdspelers)

Vanaf 1 juni 2019 zal de medische validatie volledig worden losgekoppeld van de aansluiting. Het zal dus als nieuw lid van een club niet nodig zijn om je medisch te laten valideren als je wilt starten met volleyballen. Dit komt er na een advies van de medische commissie van Volley Vlaanderen.

Wel zullen leden die zich aansluiten na 1 juni 2019 zich medisch moeten laten valideren in het jaar dat ze 14 en 18 worden. De leden zullen hiervoor een mail krijgen met meer info. Ze zullen op controle moeten gaan bij een erkende sportarts waar er onder meer een ECG zal worden genomen. De federatie volgt ook hier het advies van de medische commissie.

We hechten veel belang aan medisch verantwoord sporten. Met deze maatregel zijn we ervan overtuigd dat iedereen met een gerust hart zijn favoriete sport kan beoefenen.

De club zal midden januari op de hoogte gebracht worden welke leden in dat jaar 14 en 18  jaar oud worden en op controle moeten. De erkende artsen hebben toegang tot VolleyAdmin2 zodat Volley Vlaanderen en de club kunnen zien welke leden medisch in orde zijn.

Love2Volley +18 : Wekelijkse trainingen voor iedereen die +18 heeft en de basis wil leren van volleybal. Onder andere voor deelnemers van de eerste S2V en ex-Vossem sport volleyballers, maar ook voor de sportieveling die in zijn 2e jeugd plezier wil beleven aan volleybal.  Trainingen zijn sporadisch met begeleiding maar niet altijd, focus is plezier maken.  Diegenen die willen kunnen ook deelnemen met VTT de sporta ploegen>

Trainingen op Donderdag van 2000 - 2200 in Diependal

Inschrijven voor de wekelijkse Love2Volley trainingen 

 

3e Start2Volley reeks (9 lessen) voor diegene die zich eerst wil laten inwijden in het volleybalgebeuren vooraleer deel te nemen aan wekelijkse trainingen of inschrijven bij een ploeg.  Start2Volley reeks 3 start op Di 28/04/2020 en loopt tot Di 23/06/2020

Inschrijven voor 3e reeks Start2Volley

 
Met medewerking van
Inschrijven
Inschrijving nieuwe leden
07/05/2018
Volleyscores
Verjaardagen
Kalender

© 2019, website powered by Twizzit.com