COMPETITIE VLAAMS-BRABANT: Jeugdploegen en Dames (2020-2021 = Promo 4B) & als NIET-SPELER met officiële functies). 

Belangrijk:

1. JE MOET REEDS LID ZIJN VAN VTT (zie inschrijven bij VTT) vooraleer je je mag inschrijven bij Volley Vlaanderen. Inschrijven kan alléén tijdens of na de proefperiode in samenspraak met het bestuur en mits betaling van de jaarlijkse bijdrage als speler/speelster via de website van Volley Vlaanderen. 

2. MEDISCHE  KEURING  VOLLEY VLAANDEREN - BELANGRIJK OM WETEN

Sinds 1 juni 2019 is er géén MEDISCHE KEURING meer nodig om te starten als speler/speelster bij Volley Vlaanderen. MAAR in het jaar dat men 14 & 18 wordt zal men een verplicht medisch onderzoek moeten ondergaan. Deze regel geldt ook voor buitenlandse spelers/speelsters.

De leden zullen hiervoor een mail krijgen met meer info. Ze zullen op controle moeten gaan bij een erkende sportarts waar er onder meer een ECG zal worden genomen.

De medische validatie is een must om te mogen deelnemen aan de competitie- & bekerwedstrijden die starten in het jaar dat men 14 en 18 wordt. (1 september).

3. Download hier de handleiding om je in te schrijven bij Volley Vlaanderen

Inschrijven doe je dus zelf, maar uiteraard zullen we je helpen indien nodig.

Ook personen die bereid zijn officiële functies uit te oefenen (zoals scheidsrechter, markeerder, terreinverantwoordelijke, coach tijdens VV wedstrijden) kunnen via bovenstaande link zich inschrijven als Niet-Speler.

Hou Rijks Register Nummer & een kleurenpasfoto klaar in electronisch formaat (JPEG enz...) om op te laden in het formulier. Maak eventueel een selfie met je smartphone tegen een lichte achtergrond.

Zij die niet de Belgische nationaliteit bezitten maar wel in bezit zijn van een Rijks Register Nummer of BIS nummer mogen dit nummer ook ingeven. Echter moeten ingevuld worden. "In welk land speelde ik....": Voor de meeste jeugdspeelsters/spelers is dit "België".  "Geboorteplaats": bvb Nederland, Rottumeroog. In geval van twijfel contacteer het bestuur van VTT.


v.16-sep-20