Uitzonderlijke situaties vragen om uitzonderlijke maatregelen. Maatregelen gelden nu tot en met 19 april.  Voor onze club wil dit zeggen geen wedstrijden of activiteiten meer dit seizoen.

Heb je vragen kan je altijd terecht bij je trainer of via bestuur@volleythortervuren.be

We willen iedereen vragen om zoveel mogelijk de hygiene maatregelen te volgen.  En vergeet niet individueel te sporten, lopen, fietsen, ... om de conditie op peil te houden!

TIPS :

 

 


VTT is de afkorting van Volley Thor Tervuren.   Onze club heeft een rijke geschiedenis.  Thor Tervuren ontstond in 1971 onder impuls van ere-voorzitter Paul Libert en Maurits Wynants.  Door de jaren heen werd er gefusioneerd met VCWO (Wezembeek-Oppem) en Vossem Vooruit, deze beide clubs ontstonden oorspronkelijk in 1967.

Ons doel is om de jeugdige spelers zo goed mogelijk op te leiden en om de oudere spelers zoveel mogelijk spelplezier aan te bieden.    Het huidige bestuur bestaat uit : Voorzitter Koen Maertens, Secretaris Michel Notebaert en Penningmeester Roald Bartholomees.

GO THOR!

 
Volley Thor Tervuren is aan het uitbreiden en is dan ook op zoek naar extra vrijwilligers om een ​​aantal functies te vervullen.  De bestuursleden en huidige vrijwilligers kunnen alle hulp zeker gebruiken...  hun priveleven zal elke extra vrijwilliger dankbaar zijn!
 
Daarom hebben we jouw hulp nodig :

 Een zeer warme editie van onze 5e Kerstvolley en 2e Kidsvolley 4 Oscare .

We kunnen trots meedelen dat we dit jaar 1250 euro hebben kunen storten voor het goede doel!

Bedankt aan alle deelnemers en vrijwilligers op maandag en zondag!!

Speciale dank aan de fluorettes om de organisatie te herinneren aan een afspraak van bij de eerste editie... de club sponsort 5 euro extra per verklede deelnemer... volgend jaar verwachten we iedereen verkleed!!

Heb je interesse om bij VTT te komen volleyballen, geef ons je gegevens door via deze link : Inschrijvingsformulier VTT

of via onderstaande QR code 

Gedurende het ganse seizoen (september tot april) kan je 1 maand gratis testen. (zij die nog nooit lid zijn geweest van Volley Vlaanderen voorzien we van een gratis sportverzekering gedurende die periode)

COMPETITIE VLAAMS-BRABANT: Jeugdploegen en Dames (2019-2020 = 3de Prov. A) & als NIET-SPELER met officiële functies)

Tijdens of na de proefperiode kan  je, in samenspraak met het bestuur, en mits betaling van de jaarlijkse bijdrage als speler/speelster inschrijven bij Volley Vlaanderen via dit Inschrijvingsformulier.

Ook personen die bereid zijn officiële functies uit te oefenen (zoals scheidsrechter, markeerder, terreinverantwoordelijke, coach tijdens VV wedstrijden) kunnen via bovenstaande link zich inschrijven als Niet-Speler.

Hou Rijks Register Nummer & een kleurenpasfoto klaar in electronisch formaat (JPEG enz...) om op te laden in het formulier. Maak eventueel een selfie met je smartphone tegen een lichte achtergrond.

Niet-Belgen in bezit van een Rijks Register Nummer of BIS nummer mogen dit nummer ook ingeven. Echter moeten ingevuld worden. "In welk land speelde ik....": Voor de meeste jeugdspeelsters/spelers is dit "België".  "Geboorteplaats": bvb Nederland, Rottumeroog.

Download hier de handleiding om je in te schrijven bij Volley Vlaanderen

BELANGRIJK: Sinds 2019 is er géén MEDISCHE KEURING meer nodig om te starten als speler/ster. MAAR in het jaar dat je 14 &/of 18 wordt zal je een verplicht onderzoek moeten ondergaan. (Lees hier meer over door op Deze Link te klikken)

Met medewerking van
Inschrijven
Inschrijven bij Volley Thor Tervuren
07/05/2018
Inschrijven bij Volley Vlaanderen
06/08/2019
Start2Volley / Love2Volley +18
08/03/2018
Start2Volley Jeugd
09/07/2018
Volleyscores
Verjaardagen
05/04
Sven Vincke
06/04
Kelly Bauwens
06/04
Belinda Olofsson
06/04
Joanna Natwora
07/04
Brent Beelen
12/04
Marga Vleminckx
Kalender

© 2019, website powered by Twizzit.com