De voorbereidingen voor seizoen 2020-2021 zijn volop bezig.  Hieronder kan je al de ploegindeling vinden.  Mocht je volgend jaar niet meer kunnen spelen voor VTT willen we vragen om dit zo snel mogelijk aan de trainer/trainster te laten weten.  Iedereen is van belang om ook volgend jaar zonder problemen in competitie te kunnen aantreden!!

Senioren :

 • Dames 1 - VV - N8 Promo 4
 • Dames 2 - VLM - reeks 1
 • Dames 3 - Sporta
 • Dames 4 - Vriendschap  - reeks 2 (LEM)
 • Heren 1 - VLM - reeks 1
 • Heren 2 - Sporta (gemengd)

Jeugd :

 • U15 Meisjes 2p - Trainer Roald 
 • U13 Meisjes 2p - Trainers Lea / Liesl
 • U11 Meisjes 3p - Laragh
 • U15 Jongens - Trainer Roald
 • U13 Jongens 2p - Trainer Frank / Yuri / Milan
 • U11 Jongens 2p - Trainers Yuri / Milan
 • U11 Jongens 3p - Trainers Senne
 • U6 - Bewegingsschool (2-5) en Multimove (5-7) ism Sportscube vzw

Door de extra ploegen kunnen er wijzigingen gebeuren in de trainingsmomenten.  We proberen deze zo beperkt mogelijk te houden.  Trainingschema kan bekeken worden in twizzit!

 

Heb je interesse om bij VTT te komen volleyballen, geef ons je gegevens door via deze link : Inschrijvingsformulier VTT

of via onderstaande QR code 

Gedurende het ganse seizoen (september tot april) kunnen jeugdspelers 1 maand gratis testen, met een éénmalige gratis verzekering tegen sportongevallen gedurende deze periode.

 

COMPETITIE VLAAMS-BRABANT: Jeugdploegen en Dames (2020-2021 = Promo 4B) & als NIET-SPELER met officiële functies). 

Belangrijk:

1. JE MOET REEDS LID ZIJN VAN VTT (zie inschrijven bij VTT) vooraleer je je mag inschrijven bij Volley Vlaanderen. Inschrijven kan alléén tijdens of na de proefperiode in samenspraak met het bestuur en mits betaling van de jaarlijkse bijdrage als speler/speelster via de website van Volley Vlaanderen. 

2. MEDISCHE  KEURING  VOLLEY VLAANDEREN - BELANGRIJK OM WETEN

Sinds 1 juni 2019 is er géén MEDISCHE KEURING meer nodig om te starten als speler/speelster bij Volley Vlaanderen. MAAR in het jaar dat men 14 & 18 wordt zal men een verplicht medisch onderzoek moeten ondergaan. Deze regel geldt ook voor buitenlandse spelers/speelsters.

De leden zullen hiervoor een mail krijgen met meer info. Ze zullen op controle moeten gaan bij een erkende sportarts waar er onder meer een ECG zal worden genomen.

De medische validatie is een must om te mogen deelnemen aan de competitie- & bekerwedstrijden die starten in het jaar dat men 14 en 18 wordt. (1 september).

3. Download hier de handleiding om je in te schrijven bij Volley Vlaanderen

Inschrijven doe je dus zelf, maar uiteraard zullen we je helpen indien nodig.

Ook personen die bereid zijn officiële functies uit te oefenen (zoals scheidsrechter, markeerder, terreinverantwoordelijke, coach tijdens VV wedstrijden) kunnen via bovenstaande link zich inschrijven als Niet-Speler.

Hou Rijks Register Nummer & een kleurenpasfoto klaar in electronisch formaat (JPEG enz...) om op te laden in het formulier. Maak eventueel een selfie met je smartphone tegen een lichte achtergrond.

Zij die niet de Belgische nationaliteit bezitten maar wel in bezit zijn van een Rijks Register Nummer of BIS nummer mogen dit nummer ook ingeven. Echter moeten ingevuld worden. "In welk land speelde ik....": Voor de meeste jeugdspeelsters/spelers is dit "België".  "Geboorteplaats": bvb Nederland, Rottumeroog. In geval van twijfel contacteer het bestuur van VTT.

VTT VV Bestuur: Bestuur
Voorzitter 1
Secretaris 1
Penningmeester 1
Bartholomees Roald


Penningmeester
Notebaert Michel


Secretaris
Maertens Koen


Voorzitter
Met medewerking van
Inschrijven
Inschrijven bij Volley Thor Tervuren
07/05/2018
Inschrijven bij Volley Vlaanderen
06/08/2019
Start2Volley / Love2Volley +18
08/03/2018
Start2Volley Jeugd
09/07/2018
Volleyscores
Verjaardagen
21/09
Staf Bartholomees
Kalender
VTT Webshop

© 2019, website powered by Twizzit.com